Struiners Unie

Welkomswoord

WelkomWELKOM OP DE SITE VAN STRUINERS UNIE!

Struiners Unie is bedoeld als vergaarbak van artikelen over van alles wat met hardware, software, codering, modificatie en internet te maken heeft. De informatie is verzamelt door te struinen op het wereld wijde web en, het in de praktijk, testen van de ontdekte informatie.

De resultaten worden zo compleet mogelijk beschreven, met in gedachten, het zoveel mogelijk toegankelijk voor iedereen te maken! We proberen, waar mogelijk, Nederlandse termen te gebruiken of Engelse termen zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

We zijn druk doende deze webstek te laten evolueren tot een avontuurlijke digitale thuishonk. Zonder (hinderlijke) advertenties, intenties om er geld aan te verdienen of het doorspelen van data aan derden. Wij hebben geen banden, financieel of anderzijds, met welk bedrijf, webstek, stroming of instantie dan ook. Wij zijn onafhankelijke ras-hobbyisten en daar is deze webstek ook voor bedoeld.

Struin, ontdek, deel en verwonder!

Mochten er vragen, opmerkingen, suggesties en/of aanvullingen (nodig) zijn, laat het weten door middel van het achterlaten van uw, zeer gewaardeerde, commentaar! We zullen ons uiterste best doen deze zo spoedig en volledig mogelijk te beantwoorden.

Veel plezier op onze webstek!

Met vriendelijke groet,

OpperStruiner

(Websitebeheerder)

2 Comments

  1. Experimenteer sinds kort met Linux Mint 17.3 Rosa. Heb 2 uitvoeringen op een pc staan. Een als test en een voor normaal gebruik. Uw instructies nauwgezet gevolgd om Ziggo horizon te kunnen bekijken. Op de testuitvoering werkt dit prima.
    Op de andere krijg ik na het inloggen te zien dat ik Microsoft Silverlight moet installeren.
    De linux uitvoeringen zijn identiek (zelfde opstart DVD ). Wat kan ik het beste doen?

Een reactie plaatsen

Uw email adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *